Odgovori na najčešća pitanja

Koliko čaja dnevno smem da pijem ?

Preporučena dnevna doza je dve šolje sveže pripremljenog čaja po uputstvu na pakovanju.Čaj se pije pre doručka i pre spavanja.Ako želite da ubrzate mršavljenje možete popiti i treću šolju tokom dana a najbolje pre ručka.Apsolutnoj većini ljudi ne smeta ukus nezaslađenog šavoljeg čajaPreporučuje se da čaj pijete bez zaslađivača ili eventualno dodate samo pola kašičice meda.

Šta smem da pijem pored đavoljeg čaja ?

Samo vodu! Izbegavajte unost “tečnih kalorija” jer ćete poremetiti proces razgradnje masnih ćelija.Možete da pijete kafu, zeleni, crni ili neki drugi biljni čaj.Najbolje bi bilo da ne koristite šećer kao zaslađivač.Sve vrste sokova pa i one koje nazivaju voćni su zabrane dok traje proces skidanja kilograma uz pomoć đavoljeg čaja.

Da li ovaj čaj smeju da piju deca ?

Ovaj čaj smeju da piju sve osobe starije od 15 godina.

Da li se sme koristiti u trudnoći ?

Iako je čaj generalno bezbedan tokom trudnoće se ne preporučuje upotreba bilo kakvih preparata i pomoćnih sredstava za mršavljenje pa ni ovog čaja.

A za vreme dojenja ?

Čaj je bezbedan za dojilje ali nisu izvršena nikakva ispitivanja o uticaju na mleko tako da je najbolje da se uzdržite od upotrebe ne samo ovog čaja već i svih preparata za skidanje kilograma dok dojite bebu.

Da li smeju da ga piju i dijabetičari ?

Da.Dijabetičari slobodno mogu da piju šavolji čaj za mršavljenje i to strogo preporučenu dozu, dve šolje dnevno.

Upotreba sa lekovima

Čaj nema nikakve interakcije sa lekovima ako se pije u preporučenim količinama.

Da li bi trebalo da vežbam ?

Vežbanje tokom procesa mršavljenja uz đavolji čaj nije obavezno ali svaka fizička aktivnost može da poboljša rezultate.Nije neophodno da idete u teretanu i polučasovna šetnja svakog dana će učiniti čuda za vaše zdravlje i ubrzati skidanje kilograma.

Da li treba da držim dijetu ?

Ne.Ali bi trebalo da se uzdržavate od unošenja praznih kalorija.Pre svega slatkih namirnica i grickalica.Razne vrste testenina i hleb od belog brašna takođe ometaju proces topljenja sala.Na našem tržištu je teško naći pravi crni hleb jer se prodaju samo hlebovi od obojenog belog brašna koji se predstavljaju kao crni ili hlebovi od drugih žitarica, spelta, heljda itd…Izbegavajte i razne rezane hlebove produžene svežine jer su puni opasnih aditiva koji utiču na hormone odgovorne za gomilanje masnih naslaga.

>>> Naručivanje